Over

EspressoWiFi (™) is een handselsnaam van Abraxax.

Aanleiding: Vele draadloze verbindingen zijn aangelegd en getest. Via twee sessies met de CarbageRun hebben we meegedaan en de mobiele Wifi alsmede 3G en 4G in geheel Europa getest met speciale antennes en apparatuur.

Klanten van Abraxax zitten o.a. in de telecom industrie (waaronder Internet Service Providers). Veel IT mensen hebben een interesse voor WIFI en het vinden van betaalbare WIFI oplossingen. Gelukkig hebben we er een aantal gevonden die wij met succes toepassen.

Grote leveranciers (o.a. Belgacom, KPN) kopen bij Abraxax meet- en monitoring tools om wifi netwerken door te (kunnen) meten en te bewaken. Abraxax brengt een aantal van de goede systemen naar de consument.

Voor de consument en klein zakelijke toepassingen wordt vaak gebruik gemaakt van de standaard apparatuur van de provider (Ziggo, KPN Experiabox, Tele2, Online, enz). Deze apparatuur heeft over het algemeen geen goed en stabiel wifi signaal en bereik.

(lees het artikel houtje touwtje bij uitbreidingen met allerlei extenders, binnenkort gepubliceerd)

Wij helpen consumenten en klein zakelijke organisaties bij het oplossen van de WIFI problemen. Een stabiel WIFI wordt steeds belangrijker.